Hodonín: Z důvodu bezpečnosti je zakázán vstup do lesa

08.12.2017 19:51

Z důvodu zajištění bezpečnosti návštěvníků lesů a kvůli narušení lesních porostů nedávnými silnými vichřicemi město vyhlásilo na žádost Lesů ČR zákaz vstupu do lesa v některých lokalitách na katastrálním území Hodonína. Zákaz vstupu platí do konce února příštího roku, tj. do doby potřebné pro vytěžení dřeva a odstranění následků kalamity.

Hodonín: Z důvodu bezpečnosti je zakázán vstup do lesa
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Hodoníně

Vstup do lesů je zakázán dočasně do 28. 2. 2018 a platí pro lesy obhospodařované Lesním hospodářským celkem Strážnice a nacházející se v k. ú. Hodonín v části zvané Hodonínská doubrava. Jedná se o oblast od silnice I/55 ohraničené Zbrodem a dále směrem na Dubňany. Přibližné vymezení zákazu vstupu do lesa ukazuje přiložená mapka.

Přístupové cesty do uzavřených částí jsou opatřeny zákazovými značkami. V uvedených lesních lokalitách se nacházejí vyvrácené, zlomené a zavěšené stromy, které mohou hrozit pádem a ohrožovat celkovou stabilitu lesních porostů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…