Holešov: Kluziště plní svůj účel, dorazilo už přes pět tisíc lidí

02.02.2022 16:01 | Tisková zpráva

Holešov v zimní sezóně opět nabízí veřejnosti možnost ledního bruslení.

Holešov: Kluziště plní svůj účel, dorazilo už přes pět tisíc lidí
Foto: wikipedia
Popisek: Holešov.

Kluziště na Orelském hřišti v ulici Zlínská je sice mimo centrum města, ale své příznivce si našlo a plní tak svůj účel na sto procent. Za dva měsíce provozu jej navštívilo více než 5 tisíc lidí.

Platících jednotlivců dorazilo 4 625, dalších 66 skupinek si přišlo zahrát hokej a oblíbené bylo kluziště i u školáků, kterých jsme na ledě přivítali na 400. Populární je také nedělní školička bruslení, v rámci které se desítky malých bruslařů hravou formou zdokonalují v bruslařském umění. Malé sportovce neodrazuje mrazivé počasí ani vítr a trenéři z nich mají velkou radost.

O jarních prázdninách bude kluziště fungovat v rozšířeném režimu, aby mohli školáci vyrazit za sportem už v dopoledních hodinách. Provozní doba ZDE.

Provoz kluziště je jistý do konce měsíce února a v jednání je také možnost provozu do poloviny března. Vše se bude odvíjet od počasí, zájmu bruslařů a dalších aspektů. O výsledku jednání budeme včas informovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…