Holešov: Kluziště plní svůj účel, dorazilo už přes pět tisíc lidí

02.02.2022 16:01 | Tisková zpráva

Holešov v zimní sezóně opět nabízí veřejnosti možnost ledního bruslení.

Holešov: Kluziště plní svůj účel, dorazilo už přes pět tisíc lidí
Foto: wikipedia
Popisek: Holešov.

Kluziště na Orelském hřišti v ulici Zlínská je sice mimo centrum města, ale své příznivce si našlo a plní tak svůj účel na sto procent. Za dva měsíce provozu jej navštívilo více než 5 tisíc lidí.

Platících jednotlivců dorazilo 4 625, dalších 66 skupinek si přišlo zahrát hokej a oblíbené bylo kluziště i u školáků, kterých jsme na ledě přivítali na 400. Populární je také nedělní školička bruslení, v rámci které se desítky malých bruslařů hravou formou zdokonalují v bruslařském umění. Malé sportovce neodrazuje mrazivé počasí ani vítr a trenéři z nich mají velkou radost.

O jarních prázdninách bude kluziště fungovat v rozšířeném režimu, aby mohli školáci vyrazit za sportem už v dopoledních hodinách. Provozní doba ZDE.

Provoz kluziště je jistý do konce měsíce února a v jednání je také možnost provozu do poloviny března. Vše se bude odvíjet od počasí, zájmu bruslařů a dalších aspektů. O výsledku jednání budeme včas informovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město rozdalo necelou třicítku Cen pro nadané

16:31 Jablonec nad Nisou: Město rozdalo necelou třicítku Cen pro nadané

Statutární město Jablonec nad Nisou ocenilo nadané žáky a studenty. Náměstkyně primátora pro oblast …