Hořice: Autokemp U Věže vylepšuje zázemí. Na sklonku roku 2022 byly zakoupeny dva nové apartmány

06.03.2023 21:49 | Tisková zpráva

V loňském roce pokračovala v hořickém Autokempu U Věže rekonstrukce většiny stávajících dřevěných chatek. Na konci roku byly navíc zakoupeny dva nové apartmány, které jsou vybaveny koupelnou a malou kuchyňkou. „Letos plánujeme otevřít novou hernu pro hosty,“ říká vedoucí Autokempu.

Hořice: Autokemp U Věže vylepšuje zázemí. Na sklonku roku 2022 byly zakoupeny dva nové apartmány
Foto: horice.org
Popisek: Hořice

Hořický Autokemp U Věže v posledních letech rozhodně nelení a snaží se postupně modernizovat a vylepšovat své zázemí a komfort pro zájemce o ubytování. 

Anketa

Jakou školní známkou hodnotíte prezidentství Miloše Zemana?

20%
59%
6%
7%
8%
hlasovalo: 26305 lidí

Stavební úpravy v posledních letech

V roce 2019 došlo k otevření čtyř pětilůžkových apartmánů, které jsou všechny vybaveny vlastním WC, sprchovým koutem a také prostornou kuchyňkou. Během roku 2021 se pak podařilo dokončit kompletní rekonstrukci stávajících šesti apartmánů, které mají také vlastní sociální zařízení a kuchyňku. V tomtéž roce byla postavena také zastřešená pergola pro hosty kempu, kde je k dispozici gril a 40 míst k sezení a v tomto roce také došlo k výměně oken v restauraci U Věže.

V minulém roce 2022 pak práce navazovaly v podobě rekonstrukce většiny stávajících dřevěných chatek, kde byly vyměněny podlahy a veškerý nábytek. Zároveň byla postavena pergola u vjezdu do areálu, která slouží jak hostům kempu, tak i pořadatelům při motocyklových závodech. Na konci roku došlo navíc k zakoupení dvou nových apartmánů, které jsou vybaveny koupelnou a malou kuchyňkou.

Sečteno, podtrženo, v roce 2023 bude v Autokempu U Věže v provozu celkem dvanáct apartmánů s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou, přičemž tyto apartmány jsou v provozu celoročně. Dalších 40 chatek má sociální zařízení a kuchyňku společnou.

„V tomto roce navíc plánujeme otevřít pro naše hosty novou hernu, která se bude nacházet v hlavní budově areálu. Dále bychom na podzim rádi zakoupili další dva apartmány,“ nastiňuje nejbližší plány Michaela Kotíková, vedoucí hořického Autokempu U Věže. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…