Hradec Králové: Bazén na Eliščině nábřeží byl uzavřen

19.07.2017 16:46

V pondělí 17. července se na 12 dní uzavřel pro veřejnost 50metrový krytý plavecký bazén na Eliščině nábřeží.

Hradec Králové: Bazén na Eliščině nábřeží byl uzavřen
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Začala pravidelná letní odstávka plaveckého bazénu. Zahájení provozu je naplánováno na sobotu 29. 7. 2017. Správa nemovitostí Hradec Králové, provozovatel areálu, naplánovala termíny odstávky v letní sezoně z důvodu provádění prací, které nelze provést za běžného provozu a na základě zkušeností z předchozích let. Na realizaci prací je zpracován přesný harmonogram.

Největší akcí letošní letní odstávky je výměna vzduchotechnické jednotky na ohřev vzduchu do bazénové haly. Předpokládané náklady na výměnu jsou 520 tis. Kč bez DPH. Budou vymalovány veřejné prostory, provedena výměna nerezových krytů vpustí na dně bazénu, bude provedena kontrola jednotek vzduchotechniky a výměna filtrů, kontrola pískových filtrů včetně doplnění pískové náplně a vodního hospodářství, oprava obkladů, dlažeb a spárování, mytí prosklených stěn a bazénové vany a celkový úklid.

Možnost koupání během odstávky bazénu je v Aquacentru v Městských lázních a na letním koupališti Flošna. Po celou letní sezónu je otevřena i Slunná loučka, kde se návštěvníci můžou opalovat i lehce sportovat. Pro děti je krom stálých hraček nově umístěno i pískoviště vedle mlhoviště.

Uzavření Aquacentra v Městských lázních je naplánováno až od 11. do 22. září 2017, zahájení provozu 23. 9. 2017. Provoz sauny v Aquacentru v letních měsících je v červenci a srpnu zkrácen o 1 hodinu, je ale zdarma pro všechny návštěvníky (v ceně vstupného do aquacentra). Otevírací doba v sauně je v červenci a srpnu od pondělí do pátku od 11 do 21 hodin a v sobotu, neděli a ve svátek od 11 do 20 hodin.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…