Hradec Králové: Letní kino Širák bude mít lepší osvětlení a novou elektroinstalaci

15.04.2020 9:14

Správa nemovitostí Hradec Králové zajišťuje rekonstrukci elektroinstalace v letním kině Širák, která souvisí se změnou koncepce osvětlení celého areálu podle bezpečnostních, hygienických a světelných požadavků.

Hradec Králové: Letní kino Širák bude mít lepší osvětlení a novou elektroinstalaci
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Podle projektové dokumentace a na základě technických podmínek zakázky bude celá stávající elektroinstalace demontována. Projekt řeší elektroinstalaci pro připojení a ovládání svítidel. Koncepce hlavního osvětlení vychází z celkového řešení a je vytvořena tak, aby vyhověla všem hygienickým a světelným požadavkům s ohledem na dosažení co nejlepší zrakové pohody hlavně ve večerních hodinách.

Anketa

Souhlasíte s odstraněním sochy maršála Koněva?

5%
95%
hlasovalo: 24632 lidí

Pro hlavní osvětlení venkovních prostor budou v areálu umístěny osvětlovací stožáry, pro osvětlení hlediště jsou umístěny čtyři sklopné vetknuté stožáry o výšce 10 m umístěné na stávající polohy. Přídavné osvětlení vhodně doplňuje osvětlení nouzové a v případě výpadku elektrické energie automaticky zajistí osvětlení areálu po dobu 3 hodin.

Datový rozvod bude proveden v prostorách rozvodny a bude veden do objektu promítárny, kanceláře a do pokladny. V aerálu bude instalována i wifi. Navíc bude natažen nový audio rozvod mezi promítací kabinou a jevištěm. Celý objekt je vybaven bleskosvodem a uzemněním dle norem ČSN.

Realizaci zakázky zajišťuje Správa nemovitostí Hradec Králové pro Hradeckou kulturní a vzdělávací společnost, která letní kino provozuje. Veškeré práce a předání díla v celkové hodnotě 2 mil. Kč mají být hotové do konce května.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…