Hradec Králové: Město přichystalo nové dotační programy pro podporu sportu a kultury

12.05.2021 8:38

Odbor kultury, sportu a cestovního ruchu informuje zájemce o dotace, že jsou schváleny a zveřejněny nové dotační programy v oblasti kultury a sportu.

Hradec Králové: Město přichystalo nové dotační programy pro podporu sportu a kultury
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Na základě schváleného dotačního programu na podporu sportu – nájemné a provoz sportovišť 2021/2022 (ZDE), bude možné podpořit sportovní organizace a provozovatele sportovních zařízení, zabývajících se organizací pravidelných celoročních sportovních aktivit v Hradci Králové. Žádosti bude možné podávat od 31. 5. 2021 do 14. 6. 2021. V minulých letech tyto dotace město poskytovalo prostřednictvím Královéhradecké unie sportu, nyní je bude administrovat přímo.

Další novinkou je dotační program na podporu kultury – ONLINE AKCE 2021, ze kterého bude možné podpořit umělce, umělecká tělesa i organizátory kulturních akcí. Dotace jsou určeny na zpřístupnění kulturních akcí veřejnosti, za pomoci sítě internet, rozhlasu a televizního vysílání, pomocí on-line přenosů divadelních a hudebních vystoupení, ale i výroba a distribuce audiovizuálních děl, mající obsahovou vazbu k Hradci Králové. Žádosti bude možné podávat průběžně od 1. 6. 2021 do 30. 11. 2021 a budou také průběžně administrovány.

Dále připomínáme že od 7. 6. 2021 do 30. 6. 2021 budou otevřeny tradiční dotační programy pro podávání žádostí o dotace na podporu významných kulturních, sportovních a společenských aktivit na území města Hradec Králové - Calendarium Regina 2022 (ZDE) a kulturních, sportovních a společenských aktivit konaných na Labském nábřeží a náplavce města Hradec Králové - Královéhradecká nábřeží 2022 (ZDE).

Všechny aktuální dotační programy jsou zveřejněny na úřední desce i na dotačním portálu, jehož prostřednictvím také budou žádosti o dotace přijímány.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…