Hradec Králové: Nový ceník plaveckého areálu a wellnes studia Flošna

26.12.2018 14:53

Od ledna 2019 se mění ceny vstupného do plaveckého areálu na Eliščině nábřeží a wellness studia Flošna. U jednotlivého vstupného dochází k navýšení o 2 až 5 korun na hodinu, do wellness studia Flošna si návštěvníci od nového roku připlatí 5 korun.

Hradec Králové: Nový ceník plaveckého areálu a wellnes studia Flošna
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

,,Ceny vstupného ovlivňují rostoucí ceny energií i zákonné zvyšování platů či minimální mzdy, a to i přesto, že část těchto zvýšených nákladů v plaveckém areálu kryje město zvýšeným příspěvkem na provoz,” řekla Amália Moličová, asistentka ředitelky Správy nemovitostí Hradec Králové, která plavecké areály provozuje.

Některých druhů vstupného se navýšení nedotkne vůbec. Celodenní vstupné či výhody u rodinného vstupného zůstanou beze změn. Také děti do 120 cm budou stále platit 40 Kč na celý den. U pronájmu plaveckých drah a celého bazénu (i dětského) dojde k navýšení o cca tři procenta.

Plavecký areál navštíví ročně necelých 400 tisíc návštěvníků, z toho 50m krytý bazén 260 tisíc osob. Wellness ročně přivítá přes 40 tisíc návštěvníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.