Hradec Králové: Podzimní prázdniny v aquacentru s prodlouženým pobytem

14.10.2019 12:26

Co s volným časem o podzimních prázdninách? Skvěle si je můžete užít v plaveckém areálu. Při návštěvě aquacentra od soboty 26. října do středy 30. října dostane každý návštěvník ke vstupu 20 minut NAVÍC ZDARMA.

Hradec Králové: Podzimní prázdniny v aquacentru s prodlouženým pobytem
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Akce platí pro úplně všechny návštěvníky, děti, jejich rodiče, prarodiče i známé. Nezáleží na tom, zda vlastní čipové hodinky, nebo si zakoupí jednorázový vstup, bonus získávají všichni. Dokonce i návštěvníci plaveckého bazénu, kteří projdou do aquacentra, budou mít těchto 20 minut v aquacentru navíc. S časem navíc může každý návštěvník naložit dle svých přání. Atrakcí v aquacentru je mnoho, stačí si jen vybrat, zda dát přednost vlnobití v rekreačním bazénu, vířivým či perličkovým bazénům nebo 82 metrů dlouhému tobogánu se světelnými efekty.

Dobrou volbou v boji proti podzimnímu nachlazení je i sauna s ledovou studnou a venkovním atriem, stejně jako parní kabina. Hlad a žízeň uhasíte v baru u vody nebo na ochozu rekreačního bazénu v bistru nad vodou u okénka restaurace. Na baru si můžete dát cappuccino a oplatku za akční cenu 45 korun.

Nedílnou součástí prázdninové akce je aquazorbing v plaveckém bazénu. Tento moderní adrenalinový sport je určen jak dětem, tak i dospělým, a může si ho vyzkoušet každý za malý poplatek 20 korun na tři minuty. Zorbovací koule je pro případné zájemce připravena každý den po dobu akce dopoledne od 10 do 12 a odpoledne od 15 do 17 hodin. Platit je možné hotově u plavčíků nebo čipovými hodinkami na pokladně.

Vytáhněte svou rodinku a prodlužte si babí léto návštěvou hradeckého aquacentra!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…