Hradec Králové: První srpnová noční koupání na Flošně startují dnes

02.08.2012 15:49

Noční koupání, první v měsíci srpnu, bude zahájeno dnes. S ohledem na vyhovující předpověď počasí se uskuteční i zítra a v sobotu vždy od desáté hodiny večer do půlnoci.

Hradec Králové: První srpnová noční koupání na Flošně startují dnes
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Na koupališti Flošna bylo v této sezóně zatím naplánováno devět nočních koupání. Třikrát muselo být z důvodu silných bouřek zrušeno. Noční koupání mohou milovníci vody navštívit od 22 do 24 hodin v termínech, které lze snadno zjistit na internetových stránkách www.snhk.cz nebo na facebookovém profilu koupaliště Flošna, případně na telefonu 495 000 709.

„V těchto nočních hodinách jsou v provozu oba tobogány a zapínáme i divokou řeku. Průměrně navštěvuje noční koupání zhruba stovka lidí,“ upřesňuje Jan Konvalinka, vedoucí koupaliště Flošna.

Z bezpečnostních důvodů je  maximální počet návštěvníků omezen na 400 osob. Vstupné činí  60 Kč  v hotovosti, 50Kč při platbě městskou kartou a 40Kč prostřednictvím čipových hodinek. Teplota vody se pohybuje kolem 26°C.

Na venkovním koupališti je nyní funkční připojení na internet za pomoci bezdrátové sítě označené jako KF. Heslo pro vstup do této sítě je: koupaliste2012.

Reportáž z nočního koupání ze dne 30. června naleznete zde: http://www.hkhit.org/Reportaze/Hradec-Kralove/Koupaliste-Flosna-se-letos-poprve-otevrelo-v-noci.aspx

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Hradeckralove.org

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Přijeďte do zoo na kole a příští vstup máte zdarma

11:33 Jihlava: Přijeďte do zoo na kole a příští vstup máte zdarma

Světový den jízdního kola se blíží a s ním i speciální akce v jihlavské zoo. Kdo v pondělí 3. června…