Hradec Králové: Rekonstrukce kanalizace přinese změny v dopravě v ulici Za Škodovkou

27.02.2021 11:44

Od začátku března bude pro automobilovou dopravu i pro městskou hromadnou dopravu uzavřena ulice Za Škodovkou. Důvodem je rekonstrukce kanalizace, která bude probíhat po etapách.

Hradec Králové: Rekonstrukce kanalizace přinese změny v dopravě v ulici Za Škodovkou
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

První, která zahrne úsek od křižovatky s Pražskou ulicí, by měla trvat od 1. března do konce května, poslední pátá skončí v závěru června příštího roku. Objízdná trasa pro vozidla do 3,5 tuny povede po přilehlých místních komunikacích, především ulicemi Kampelíkova, Stěžerská a Ležáky, nákladní auta budou muset uzavřený úsek objíždět ulicemi Pražská nebo Koutníkova.

Kvůli rekonstrukci dochází od 1. března 2021 do 30. června 2022 také ke změně trasy linek MHD č. 16 a 16Š v úseku Hlavní nádraží – Svobodné Dvory a zpět. Zrušené zastávky: ZVU (pro linku č. 16 a 16Š), Žižkov, Kavák. Náhradní zastávky: Terminál HD (nástupiště B1 směr Stěžery, nástupiště D2 směr Roudnička), Na Okrouhlíku, Kavák (u prodejny Koupelny Ptáček). Časy odjezdů spojů z ostatních zastávek zůstávají nezměněny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…