Hradec Králové: Žádosti o dotace na rozvoj a údržbu sportovišť budou přijímány v lednu

23.12.2021 6:27 | Tisková zpráva

Provozovatelé sportovišť na území města mohou od 10. ledna 2022 prostřednictvím dotačního portálu žádat o dotační podporu na jejich údržbu a rozvoj. Předpokládaná částka ve schváleném dotačním programu pro podporu zlepšování a vytváření vhodných podmínek pro sport a sportovní aktivity je 5 mil. korun a přijímání žádostí bude ukončeno ve středu 26. ledna 2022 v 17 hodin. Podmínky vypsaného dotačního programu naleznou zájemci již nyní na dotačním portálu.

Hradec Králové: Žádosti o dotace na rozvoj a údržbu sportovišť budou přijímány v lednu
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Dotační program je zaměřen na investiční i neinvestiční podporu rozvoje, rekonstrukcí, údržby a oprav sportovišť a tělovýchovných zařízení, která se nacházejí na území města Hradec Králově a nejsou v jeho majetku. Dotace může být poskytnuta na projekty realizované v roce 2022. V případě významných investic pak může realizace projektu přesáhnout i do roku 2023. Podmínkou poskytnutí dotace je, že žadatel doloží, že je vlastníkem sportoviště/objektu, na které žádá o poskytnutí  dotace, popřípadě má toto sportoviště v dlouhodobém pronájmu, doloží podrobný popis aktuálního stavu sportoviště a dlouhodobý plán jeho údržby a oprav, včetně fotodokumentace stávajícího stavu. V objektu, na který je požadována dotace, musí být pravidelně provozována sportovní činnost (objektem rozuměj pozemek, budovu nebo jejich soubor, který slouží výhradně nebo převážně pro provozování sportu, je provozuschopné a pro provozování sportu využívané).

Případné další informace vám poskytnou pracovnice odboru kultury, sportu a cestovního ruchu Radka Coufalová, tel: 495 707 295, radka.coufalova@mmhk.cz  a Kateřina Rozsévačová, tel: 495 707 296, katerina.rozsevacova@mmhk.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

11:33 Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

V okolí zimního stadionu budou rozmístěny hlídky, které budou řídit dopravu i pohyb osob