Humpolec: Vývoj revitalizace Stromovky

25.01.2019 11:30

Město zadalo reklamaci a park po domluvě s právníky převzalo.

Humpolec: Vývoj revitalizace Stromovky
Foto: infohumpolec.cz
Popisek: Humpolec

 

Zástupci města Humpolce převzali po konzultaci s právní kanceláří v pátek 11. ledna 2019 park Stromovka do takzvaného obecného užívání. Firmě, která park kompletně revitalizovala, tak už k tomuto datu nenabíhají penále za zpoždění prací, jež měly skončit loni 30. listopadu. Nicméně spolu s protokolem o předání Stromovky město sepsalo seznam nedostatků a vad, které musí firma do stanovených termínů napravit. Jedná se o odstranění drobných závad na altánu, opakované zasetí trávníků a hlavně přehutnění všech mlatových cest.

Do doby než tyto práce skončí, bude park na náklady firmy zaplocený. Definitivní převzetí, otevření parku a jeho zpřístupnění veřejnosti je pak v plánu do poloviny letošního května.

Na veřejném únorovém zasedání městského zastupitelstva bude jedním z bodů programu diskuze nad stanovením výše penále firmě, která na obnově Stromovky pracovala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

19:06 Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

Městská knihovna Jablonec nad Nisou, p. o., uspěla v dotačním programu Veřejné informační služby kni…