InCity: nová aplikace ve Zlíně nejen pro turisty

03.05.2016 21:04

Od května město Zlín spouští mobilní aplikaci inCity. Nová aplikace nabídne online servis nejen pro turisty, ale také pro občany Zlína. Přináší tak veškeré informace z městského webu www.zlin.eu a turistického portálu www.ic-zlin.eu na jednom místě.

InCity: nová aplikace ve Zlíně nejen pro turisty
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Kromě webu, Diskusního fóra, Facebooku či časopisu Magazín Zlín je mobilní aplikace inCity dalším způsobem, jak efektivně komunikovat s veřejností,“ řekl radní Josef Novák.

Úřední deska magistrátu, kontakty či přístup k formulářům, to je jen zlomek toho, co mobilní aplikace nabízí. K dispozici je také aktuální dopravní situace ve městě i možnosti parkování. „Uživatelé se mohou aktivně zapojit k zlepšení života ve městě, například nahlášením závad nebo předložením podnětů a návrhů na jeho vylepšení přímo přes aplikaci,“ dodal Josef Novák.

Pro novou turistickou sezonu je aplikace velkým přínosem. Nabízí řadu praktických informací, které mají návštěvníci okamžitě k dispozici. Přes aplikaci je možné vyhledat festivaly, výstavy, koncerty a další kulturní akce ve městě. Přináší také přehled hotelů, penzionů, restaurací a barů. „Díky mobilnímu průvodci mají turisté online informace o nejzajímavějších památkách, jejich otevírací době, vstupném a slevách. Součástí průvodce je i navigace, která je dovede k hledanému místu,“ uvedla Eva Manišová, vedoucí oddělení cestovního ruchu a informací magistrátu.

Nová aplikace bude zdarma ke stažení pro chytré mobilní telefon s operačním systémem Android a iOS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…