Jablonec: Vyšší teploty měly vliv na zdraví

08.08.2013 8:30

Horké počasí nesvědčí zejména starším lidem a lidem se zdravotními potížemi. Své o tom vědí jablonečtí strážníci, kteří byli během prvního srpna přivoláni k případům nevolnosti hned třikrát.

Jablonec: Vyšší teploty měly vliv na zdraví
Foto: Stavbarokulibereckehokraje.cz
Popisek: Rekonstrukce budovy Muzea skla a bižuterie, Jablonec nad Nisou

Krátce před jedenáctou dopoledne strážníci přijeli na zavolání kolemjdoucích do ulice Budovatelů, kde ležel vedle chodníku muž ve vysokém věku. Ten tvrdil, že se mu jen zatočila hlava, ale nemohl se hýbat.

Jen o pár minut později volali hlídku MP do městské knihovny. Tam zase byla starší paní, která se celá třásla a byla zmatená. Nevěděla ani, který je rok a měsíc. Starostlivá pracovnice knihovny paní z venku odvedla do chládku knihovny a přivolala strážníky, kteří vyrozuměli záchranku.

V půl druhé naopak žádali záchranáři ZZS LK o spolupráci strážníky, protože v Sadové ulici ležel nehybně starší muž před bytem ženy, která záchranku zavolala.  Muž u sebe neměl doklady, ale sdělil své příjmení strážníkům a ti ho přes operační středisko identifikovali. Muže v Sadové i další dva zmíněné případy převezla záchranka do jablonecké nemocnice k odbornému vyšetření.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestojablonec.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…