Jablonec nad Nisou: Aktuální uzavírky v jabloneckých ulicích

20.08.2020 17:57

Přehled o dopravních omezeních ve městě.

Jablonec nad Nisou: Aktuální uzavírky v jabloneckých ulicích
Foto: Stavbarokulibereckehokraje.cz
Popisek: Rekonstrukce budovy Muzea skla a bižuterie, Jablonec nad Nisou

  • do 15. října budou probíhat zemní práce v ulicích Školní a Rovná v jabloneckém Kokoníně kvůli ohlášené havárii podzemního vedení plynu. 

  • rekonstrukce plynovodu včetně přípojek, vodovodu a kanalizace si vyžádají do 30. listopadu úplnou uzavírku ulic: Soukenná, Dvorská, Kostelní, Anenské náměstí včetně chodníků a chodníků ulice U Zeleného stromu. Objízdná trasa bude vedena obousměrně po přilehlých místních komunikacích.

  • úplně uzavřená bude do 10. září ulice Nebeská v jabloneckých Rýnovicích. Důvodem uzavírky je zřízení vodovodní a kanalizační přípojky. 

  • Lešení bude do 28. srpna komplikovat dopravu v ulici V Luzích před domem. Do 5. září bude stát lešení v ulici Máchova před objektem 877/4, do komunikace zasahuje v šíři 1,5 metru. Další lešení bude do konce září stát v ulici Saskova před objektem č.p.2079/32. 

  • v ulici Československé armády bude uzavřená část u točny autobusů  MHD u čp. 4844 kvůli výstavbě kanalizace, a to až do 31. srpna

  • další úplná uzavírka je v ulici Dalešická do 19. srpna – důvodem je rekonstrukce plynovodní přípojky. Objízdná trasa vede obousměrně ulicemi Tyršova stezka a Schovaná.

  • úplně uzavřené budou části ulic Sněhová a Pražského povstání. Budou zde probíhat výkopové práce pro rekonstrukci plynovodu. Uzaírka potrvá do konce srpna a objízdná trasa vede ulicemi Arbesova a Pražského povstání. 

  • úplné i částečné uzavírky jsou v ulicích  Janáčkova (částečná uzavírka), Příkrá – pěšina (úplná uzavírka),  Pražská II/287 – pravý chodník (částečná uzavírka) kvůli výkopovým pracem pro uložení elektro kabelu nízkého napětí. Uzavírky potrvají do 17. září. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…