Jablonec nad Nisou: Nemocnice zahájila stavbu dvou propojovacích chodeb

14.07.2019 13:58

V pátek byly zahájeny bourací a stavební práce, související s výstavbou dvou propojovacích chodeb do nového pavilonu intenzivní medicíny Nemocnice Jablonec nad Nisou, p.o.

Jablonec nad Nisou: Nemocnice zahájila stavbu dvou propojovacích chodeb
Foto: Stavbarokulibereckehokraje.cz
Popisek: Rekonstrukce budovy Muzea skla a bižuterie, Jablonec nad Nisou

Od pátku 12. července ovlivní zhruba na čtyři týdny vnitřní provoz nemocnice bourací a stavební práce, související s výstavbou dvou propojovacích chodeb do nového pavilonu. Jedna chodba povede ze stávající urologické ambulance v přízemí, druhá z prostor vedle chirurgického JIP v prvním patře. Při stavbě je třeba počítat se zvýšeným hlukem a prašností nejen v přízemí chirurgického pavilonu, ale také na sousedících odděleních.

Urologická ambulance v běžném provozu od pondělí

Od pondělí 15. července začne urologická ambulance působit v nových prostorách v pavilonu A. Do zrekonstruovaných prostor z pavilonu B se přestěhovala z důvodu umístění jedné z propojovacích chodeb do pavilonu intenzivní medicíny. V nových prostorách je zajištěno větší soukromí v čekárně, jednotlivé ambulance a vyšetřovny jsou prostornější. Ordinační doba, systém objednávání a telefony zůstávají zachovány. Informace najdou pacienti na webových stránkách nemocnice pod urologickým oddělením. Dovolujeme si upozornit, že na vyšetření do ambulance je třeba se objednat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…