Jablonec nad Nisou: Nová služba e-Utility Report pomáhá stavebníkům

11.12.2011 16:46

Město Jablonec nad Nisou se připojilo k obcím využívajím službu e-UtilityReport, kterou provozuje společnost Hrdlička, s. r. o.

Jablonec nad Nisou: Nová služba e-Utility Report pomáhá stavebníkům
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

Tato bezplatná služba usnadní život zejména žadatelům o stavební povolení. Jejím cílem je zjednodušit agendu spojenou s procesem "vyjádření k existenci sítí", který stavebník potřebuje k žádosti o vydání povolení stavby (územní souhlas, územní rozhodnutí, ohlášení, stavební povolení apod.)

Vyplněním jednoho formuláře a jedním kliknutím systém zašle žádost jednotlivým správcům sítí, kteří jsou do služby aktivně zapojeni. Žadateli tak odpadá únavné obíhání jednotlivých institucí a zároveň systém zaručí, že na žádné vyjádření nezapomene a jeho žádost bude kompletní. Pro působnost stavebního úřadu v Jablonci nad Nisou byl provozovatelem služby sestaven aktuální seznam správců, jejichž inženýrské sítě se na daném území vyskytují. Pro správce inženýrských sítí, kteří zatím neumožňují příjem žádostí touto formou, jsou vygenerovány PDF soubory pro možnost vytištění a doručení poštou.

K podání elektronické žádosti postačí připojení na internet a běžný webový prohlížeč. Ovládání aplikace je jednoduché, intuitivní a doplněno nápovědou pro jednotlivé kroky.

Další zprávy z Jablonce nad Nisou čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestojablonec.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …