Jablonec nad Nisou: Zastupitelstvo odvolalo dva členy Rady města

18.08.2019 9:31

Zastupitelstvo města Jablonec nad Nisou včera odvolalo člena rady města pro územní a strategické plánování a participaci Petra Klápště. V dalším bodě programu 7. zasedání byl odvolán náměstek primátora pro ekonomiku a majetek města Štěpán Matek.

Jablonec nad Nisou: Zastupitelstvo odvolalo dva členy Rady města
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

Z hlediska chodu města se nic nemění.  Agendy, které aktuálně nejsou zaštítěny politickým garantem, dočasně garantuje primátor města Milan Kroupa, v jehož pravomoci je dle zákona o obcích zastupovat město navenek.

Všechny záležitosti, které se budou týkat Městské policie Jablonec nad Nisou a možného střetu zájmů primátora, budou předkládány kolektivním orgánům města. Zastupitelstvo města také pověřilo statutárního náměstka Jakuba Chuchlíka, aby zajistil nezávislý audit současného městského kamerového systému. Audit bude sloužit jako podklad pro výběrové řízení nového dodavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…