Jablonecká neděle i letos představí sportovní a volnočasové oddíly. V jeden den, na jednom místě

04.09.2020 11:07

Na neděli 6. září připravuje jablonecká společnost SUNDISK společně se statutárním městem Jablonec nad Nisou tradiční akci pro širokou veřejnost, a to od 14 hodin na parkovišti u městské haly, v zahradě plaveckého bazénu i na březích přehrady Mšeno. Všechna místa se promění v jedno velké sportoviště, kde budou místní sportovní kluby, oddíly a volnočasové kroužky představovat svoji činnost.

Jablonecká neděle i letos představí sportovní a volnočasové oddíly. V jeden den, na jednom místě
Foto: Stavbarokulibereckehokraje.cz
Popisek: Rekonstrukce budovy Muzea skla a bižuterie, Jablonec nad Nisou

Mnoho sportů, jedno místo – pod tímto heslem budou mít už popáté jablonecké děti možnost vyzkoušet si nejrůznější sporty a volnočasové aktivity, které jim město Jablonec nad Nisou nabízí. „Pro rodiny s dětmi je to skvělá příležitost seznámit se s mnoha možnostmi aktivního trávení volného času a přihlásit své dítě do některého z oddílů,“ konstatuje náměstek pro humanitní oblast David Mánek.

Anketa

Jak nahlížíte na Čínu?

hlasovalo: 33942 lidí

„V letošním roce jsme do poslední chvíle nevěděli, zda se pod vlivem koronavirových opatření – ekonomických i hygienických – podaří akci uspořádat. Od začátku srpna však děláme vše pro to, aby mohla zdárně proběhnout. K dnešnímu dni je přihlášených dvaadvacet organizací a stále se hlásí další,“ říká Martin Bauer ze společnosti SUNDISK, s.r.o, která Jabloneckou neděli organizačně zajišťuje. Jednotlivé kluby budou svou činnost prezentovat ve stáncích označených logem a názvem. „Malí návštěvníci si vyzkouší různé aktivity a rodiče pak mají jednodušší rozhodování, do kterého oddílu své dítě přihlásit,“ doplňuje Bauer.

„Letos spoléháme na dobré počasí, s mokrou variantou ve sportovní hale nepočítáme, a to s ohledem na stále platná hygienická opatření,“ připomíná náměstek Mánek.

Jablonecká neděle začne 6. září ve 14 hodin a program potrvá do 18 hodin. Na malém podiu budou probíhat rozhovory s účastníky a hosty. Celá akce probíhá v rámci místní Agendy 21 a podílí se ní statutární město Jablonec nad Nisou, SPORT Jablonec, s.r.o., a Jablonecké kulturní a informační centrum, o.p.s.

Více informací o Jablonecké neděli ZDE

Projekt Zlepšení strategického řízení a plánování udržitelného rozvoje je spolufinancován z EU z Evropského sociálního fondu v rámci Operačního programu Zaměstnanost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

7:37 České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

V květnu začne kompletní rekonstrukce 230 metrů dlouhého úseku ulice Vrbenská v místě od křižovatky …