Jihlava: Bazén E. Rošického je po odstávce znovu otevřen

05.08.2019 19:33

Po pravidelné technologické odstávce bude od 5. 8. 2019 pro veřejnost opět v provozu bazén E. Rošického. Do údržby a oprav město investovalo 400 tisíc korun.

Jihlava: Bazén E. Rošického je po odstávce znovu otevřen
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Po pravidelné technologické odstávce bude od 5. 8. 2019 pro veřejnost opět v provozu bazén E. Rošického. Během odstávky došlo k vyčištění bazénové vany a akumulační jímky. Postupně se opravila zařízení chemického hospodářství, potrubí, rošty, dlažba v bazénové hale v přístupu do budovy a přímo na bazéně. Dále se provedla rekonstrukce prosklených dveří v 1. a 2. nadpodlaží budovy, výměna dveří u zrcadlového sálu, nářaďovny a plavčíkárny. Nakonec se udělala výmalba nářaďovny, sprch a schodiště. Všechny tyto práce vyšly zhruba na 400 tisíc korun a zaplatil je majitel, město Jihlava.

Bazén bude otevřen pro veřejnost v letním provozu denně od 10 do 18 hodin do 30. 8. 2019. V této době bude platit hodinové vstupné 55 Kč pro dospělé a 40 Kč pro děti od 6 do 15 let. Bude možné také zakoupit celodenní vstupné 70 Kč pro dospělé a 50 Kč pro děti od 6 do 15 let. K dispozici budou pro návštěvníky i travnaté plochy za bazénem. V tomto období nebudou platit permanentky. Sauna na bazénu E. Rošického bude mimo provoz až do 1. 9. 2019.

Opětovné uvedení bazénu E. Rošického do letního provozu, je zveřejněno na informační tabuli a ZDE.

Veřejnost má přes celé letní prázdniny k dispozici ke koupání a saunování také krytou i venkovní část Vodního ráje v Jihlavě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…