Jihlava: Město zaplatí útratu prvním šťastlivcům

11.08.2020 17:39

Ve hře Účty s gustem byli při losování přímo na Masarykově náměstí v pátek 7. srpna vybráni první výherci. Více než dva tisíce dvě stě korun dostane účastník, který zjevně do losovací urny vhodil více formulářů s účtenkami, a štěstí se na něj při losování usmálo hned třikrát.

Jihlava: Město zaplatí útratu prvním šťastlivcům
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

„Je to úplně v pořádku, pravidla dovolují zapojit se do hry opakovaně. Jen je třeba vždy použít nové účtenky z knihkupectví nebo restaurací a podobných gastro provozů,“ řekla radní pro oblast kultury Silvie Čermáková, která v pátek na náměstí osobně výherce losovala. Celkem bylo při prvním losování rozděleno 4723 korun, které zaplatí účty pěti šťastlivcům.

„Určitě se ještě zapojte. Stačí do 28. srpna donést na Turistické informační centrum na Masarykově náměstí účtenky od nákupu knih nebo z restaurací v hodnotě převyšující pět set korun. A jak je vidět vyplatí se přijít opakovaně,“ vyzvala radní.

Losování je naplánované na každý srpnový pátek vždy v 17 hodin. Město celkem mezi účastníky hry rozdělí dvacet tisíc korun. Pravidla hry Účty s gustem jsou zveřejněna na webových stránkách města Jihlavy. Pravidla soutěže naleznete ZDE.

Další týden Léta s gustem bude orientován lifestylově, podrobný program můžete najít ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…