Jihlava: Pořadatelé kulturních akcí mohou žádat město o dotaci

15.11.2019 16:13

Město uspořádá 20. listopadu seminář věnovaný postupu při vyplnění žádostí.

Jihlava: Pořadatelé kulturních akcí mohou žádat město o dotaci
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Statutární město Jihlava vyhlásilo dotační programy v oblasti kultury pro příští rok. Žadatelé mohou podat žádost o dotaci na podporu kulturní akce, malých kulturních projektů nebo kulturní činnosti od 4. prosince 2019 do 3. ledna 2020. Formuláře žádostí a jednotlivé dotační programy lze najít na webových stránkách města Jihlavy v rubrice Finance a dotace – Dotační programy.

„Pro žadatele bude uspořádán seminář věnovaný především postupu ke správnému vyplnění a podání žádostí a následnému vyúčtování projektů. V rámci semináře budou žadatelé seznámeni s nejčastějšími nedostatky v žádostech a důsledky porušování podmínek smlouvy o poskytnutí dotace,“ uvedla Daniela Krišková z odboru školství, kultury a tělovýchovy jihlavského magistrátu.

Seminář se uskuteční 20. listopadu od 16 hodin v zasedací místnosti zastupitelstva města v prvním patře jihlavské radnice při vstupu z Masarykova náměstí 1/97.

Po vyhodnocení žádostí v příslušné komisi jsou žádosti předloženy k projednání Radě nebo Zastupitelstvu města Jihlavy, a to v závislosti na výši požadované dotace - do výše 50 000 Kč projednává rada města, dotace nad 50 000 Kč pak zastupitelstvo. Žádosti se budou projednávat na únorových zasedáních.

Malé kulturní projekty lze přihlásit až do května

U programu malých kulturních projektů (dotace do maximální výše 30 000 Kč) je podávání žádostí rozděleno na dvě kola. První příjem žádostí proběhne paralelně s ostatními žádostmi od 4. prosince 2019 do 3. ledna 2020, uskuteční se však také druhý příjem žádostí, a to od 1. do 24. května 2020. Uzávěrka platí vždy poslední den, a to do 14 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…