Jihlava: Předprodej vstupenek na adventní koncerty

04.11.2022 7:35 | Tisková zpráva

První adventní koncert se ve velké gotické síni uskuteční 28. listopadu. Symfonický orchestr ZUŠ doprovodí mezzosopranistku Kateřinu Hebelkovou, rodačku z Jihlavy.

Jihlava: Předprodej vstupenek na adventní koncerty
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Jihlava spustila předprodej vstupenek na tradiční koncerty ve velké gotické síni radnice. Město jich letos pořádá pět. Vstupné na ně je jednotné, a to 120 korun. Lístky je možné zakoupit na turistickém informačním centru v Bráně Matky Boží. Na ostatní si zajišťují předprodej sami pořadatelé.

První adventní koncert se uskuteční 28. listopadu. Symfonický orchestr Základní umělecké školy (ZUŠ) Jihlava doprovodí mezzosopranistku Kateřinu Hebelkovou.

Druhý koncert, který pořádá statutární město Jihlava, je na programu 5. prosince. Ve velké gotické síni se představí Opera Gentlemen – Tři tenoři. Návštěvníci se mohou těšit na pořad plný operetních a operních melodií v podání Jána Kostelanského, Juraje Nociara a Miloslava Pelikána za klavírního doprovodu Lenky Navrátilové. Na závěr koncertu zazní koledy a vánoční skladby.

plakát

Do Jihlavy míří také slavný český pianista a skladatel Petr Malásek, který se 12. prosince představí ve velké gotické síni s vynikající herečkou a šansoniérkou Janou Musilovou.

Na 18. prosince je naplánovaný tradiční vzpomínkový večer věnovaný památce Václava Havla. Vzhledem k tomu, že on sám miloval jazz, připravilo město na tento večer koncertní show v podání orchestru Prague Rhythm Kings. Doprovod jim budou dělat stepaři a tanečníci z jihlavského spolku Hotch-Potch.

O den později se ve velké gotické síni představí návštěvníkům mezzosopranistka Andrea Tögel Kalivodová, sólistka Národního divadla v Praze.

Adventní hudební program na radnici zakončí 20. prosince vánoční koncert Radosti a Gaudia, dětských pěveckých sborů ZUŠ Jihlava a hostů. Předprodej vstupenek začne 13. prosince v přízemí základní umělecké školy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…