Jihlava: Teniscentrum láká návštěvníky na dopolední slevy

28.02.2023 12:03 | Tisková zpráva

Jihlavské Teniscentrum si připravilo pro své návštěvníky speciální akci. Po celý březen bude dopolední vstup na vnitřní sportoviště o polovinu levnější.

Jihlava: Teniscentrum láká návštěvníky na dopolední slevy
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Slevou ze vstupného chce vedení Teniscentra Jihlava (více ZDE) přilákat sportovce na kurty i v dopoledních hodinách. Na březen si proto pro příchozí připravilo speciální akci Březen – na kurt vlezem. Od 1. do 31. března získá každý, kdo navštíví vnitřní sportoviště mezi 7. a 14. hodinou, padesátiprocentní slevu ze vstupného.

Anketa

Je dobře, že ANO a SPD chtějí ve Sněmovně obstruovat kvůli snížení valorizace důchodů?

96%
2%
hlasovalo: 31661 lidí

„Chtěli bychom s příchodem jara vzbudit v lidech chuť dělat něco pro sebe, pro své zdraví. Zároveň očekáváme, že tu chuť přenesou, byť třeba někdy v budoucnu, i na své děti,“ uvedl výkonný ředitel Teniscentra Jihlava Marek Simbartl.

Teniscentrum, které je městskou společností, chce březnovou akcí lidem ukázat, že sportovat se dá i dopoledne. „Víme, že v tento čas bývá většina z nás v práci. Ale pokud má někdo přeci jen volno a chtěl by si zasportovat, chceme mu nabídnout právě naše prostory,“ řekl Marek Simbartl.

Pro sportovce je v Teniscentru v Mostecké ulici k dispozici pět krytých kurtů na tenis, čtyři na badminton a dva kurty pro squash.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.