Jihlava zahajuje předběžnou tržní konzultaci k demolici zimního stadionu

10.12.2021 17:28 | Tisková zpráva

Předběžná tržní konzultace má sloužit zejména k vyjasnění určitých problematických oblastí spojených s demolicí stávajícího Horáckého zimního stadionu (CZ Loko arény). V článku je přiložený dokument se všemi podrobnostmi.

Jihlava zahajuje předběžnou tržní konzultaci k demolici zimního stadionu
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Statutární město Jihlava (jako zadavatel) připravuje zadání veřejné zakázky na stavbu Horácké multifunkční arény, které bude předcházet demolice stávajícího zimního stadionu (CZ LOKO aréna). V této souvislosti zadavatel zvažuje, zda demolici spojit s výstavbou nové arény v rámci jedné veřejné zakázky nebo vést demolici jako oddělené dílo. Provedená předběžná tržní konzultace má sloužit zejména k vyjasnění určitých problematických oblastí spojených s demolicí stávajícího zimního stadionu.

Všechny potřebné informace jsou uvedeny zde v dokumentu PTK Demolice HMA – Informace pro dodavatele  V tomto dokumentu je rovněž odkaz na dotazník, jehož vyplněním je možné se zapojit do předběžné tržní konzultace a odpovědět tak zadavateli na okruh stanovených otázek.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň staví velkokapacitní parkovací dům na Světovaru, pojme přes 400 aut

22:15 Plzeň staví velkokapacitní parkovací dům na Světovaru, pojme přes 400 aut

Plzeň zahájila stavbu velkokapacitního parkovací domu se zelenou střechou a stáním pro elektromobily…