Karlovy Vary: Město nabízí kompostéry

17.12.2018 18:18

Magistrát města nabízí zájemcům o kompostování bioodpadu bezplatnou výpůjčku domácích kompostérů.

Karlovy Vary: Město nabízí kompostéry
Foto: Hana Čechová
Popisek: Karlovy Vary, pohled na město z výšky

Zařízení byla pořízena v rámci projektu Prevence vzniku odpadů na území města Karlovy Vary a nyní jsou obyvatelům nabízeny ty kompostéry, které si nevyzvedli dříve zaregistrovaní zájemci. K dispozici jsou zařízení tří velikostí a obyvatelům města jsou poskytována do bezplatné výpůjčky do konce roku 2023. Následně přejdou do vlastnictví uživatelů.

Podmínky pro výpůjčku a další informace včetně formulářů jsou zveřejněny na webových stránkách magistrátu města na záložce odboru technického (https://mmkv.cz/cs/odbor-technicky) ve složce Dokumenty). Důležitým údajem pro podpis smlouvy je číslo parcely, na které bude kompostér umístěn. V případě, že je pozemek v pronájmu, nebo je majetkem více vlastníků, je nutný souhlas všech majitelů. Smlouvu je možné po předchozí domluvě uzavřít u pracovnice odboru technického Petry Soprové (tel. 353 151 165, email p.soprova@mmkv.cz).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …