Karlovy Vary: Město obdrželo peněžní dar od vietnamské komunity

02.04.2020 16:59

Vietnamská komunita v Chebu darovala městu Karlovy Vary finanční dar ve výši 150 tisíc korun.

Karlovy Vary: Město obdrželo peněžní dar od vietnamské komunity
Foto: Hana Čechová
Popisek: Karlovy Vary, pohled na město z výšky

Šek převzala od zástupců obchodního centra Asia Dragon Bazar primátorka města Andrea Pfeffer Ferklová. „Všem z vietnamské komunity v Chebu a obchodního centra Dragon velice děkuji. Prostředky použijeme na zakoupení ochranných pomůcek potřebných pro zvládnutí koronavirové pandemie,“ uvedla primátorka města.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

13:37 Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

Jednou z letošních investic do školských zařízení v Aši budou stavební úpravy hygienických zařízení …