Karlovy Vary: Příběh jednoho hradu jako dárek pro seniory

30.08.2021 20:47 | Tisková zpráva

I v letošním roce se karlovarští senioři dočkají dárku v podobě divadelního představení. Den seniorů v pátek 1. října tak mohou oslavit v Karlovarském městském divadle ve společnosti protagonistů bulvární komedie „Příběh jednoho hradu“.

Karlovy Vary: Příběh jednoho hradu jako dárek pro seniory
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

Vstupenky za zvýhodněnou cenu 100 korun budou v předprodeji v pokladně Karlovarského městského divadla a bude možné je zakoupit (rezervovat) pouze osobně od 2. září od 12 hodin. Objednávky od organizací přijímá divadlo ve stejném termínu také na pokladně.

Představení je na programu 1. října od 17 hodin.

Děj komedie se odehrává na jednom hradě. Vrtochy pána hradu přivádí jeho samého do komických situací při touze po výměně ženy, již přivedl v nedávné době na své sídlo. Hra má hvězdné obsazení - Ernesto Čekan, Jarmil Škvrna, Veronika Arichteva, Jan Antonín Duchoslav, Anna Kulovaná, Karel Soukup, režie se ujal Ivan Vyskočil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Město uctí památku Sousedíka uměleckým dílem

11:33 Vsetín: Město uctí památku Sousedíka uměleckým dílem

Nový dopravní terminál, který se slavnostně otevře v pátek 3. května, ozdobí artefakt odkazující na …