Karlovy Vary: Vyberte nejkrásnější vánoční ozdobu

11.12.2018 21:17

Poraďte nám s výběrem nejkrásnější vánoční ozdoby vytvořené dětmi. Výtvarná díla, přihlášená do soutěže Vánoční tvoření, kterou vyhlásila primátorka města Karlovy Vary Andrea Pfeffer Ferklová, najdete na facebookovém profilu magistrátu města.

Karlovy Vary: Vyberte nejkrásnější vánoční ozdobu
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

Motivy ani technika nebyly limitovány. Přihlášená díla zhodnotí komise složená ze zástupců vedení města a přizvaných výtvarníků. Při výběru vítězů přihlédne k hlasování na facebooku.

Vyhlášení vítězů proběhne v rámci předvánočního setkání s primátorkou města Andreou Pfeffer Ferklovou, která autorům vítězných děl předá věcné ceny. Oceněny budou tři práce v každé kategorii. Soutěžní výtvory budou následně vystaveny v prostorách Městské knihovny Karlovy Vary.

Všechny práce si můžete prohlédnout a ohodnotit na našem facebookovém profilu (ZDE). Rozdělené jsou do čtyř sérií (kategorie 3 až 5 let, kategorie 6 až 10 let – dvě série, kategorie 11 až 14 let).

Hlasování skončí 12. 12. ve 12:00.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

10:28 Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

V pátek 3. května se slavnostně otevře nové vlakové nádraží včetně budovy dopravního terminálu. Zatí…