Novinkou podzimní série je „Lemond Termolight“, kdy budou promotéři ruční termokamerou sledovat teplotu panáků Lemondu vůči okolnímu prostředí.
„Chceme zábavnou formou a využitím špičkové techniky lidem ukázat, že Becherovku Lemond si nejlépe vychutnají dokonale vychlazenou. Doporučená teplota servírování je 2 až 4 °C,“ říká brand manažerka značky Becherovka Lemond Dagmar Rychterová. Pro soutěživé je připravená originální hra „Lemond Lasernet“. Principem hry je vytáhnout bez doteku svítícího panáka z koule, která je protkaná lasery.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: karlovyvary.cz