Karviná: Průvod masek opět ozvláštní Hornické slavnosti

02.08.2012 8:21 | Zprávy

Nadace OKD se i letos pokusí ozvláštnit program v rámci Hornických slavností OKD, které se uskuteční v sobotu 1. září 2012 od 14:00 hodin v Karviné.

Karviná: Průvod masek opět ozvláštní Hornické slavnosti
Foto: karvina.cz
Popisek: Karviná

Přihlásit se do „Karnevalového průvodu Nadace OKD v Karviné“ je možné až do 17. srpna! V loňském roce byl tento počin nadšeně přijat, Nadace OKD by tedy ráda navázala a opět oživila karvinské ulice i náměstí.  Cílem je vytvoření komponovaného divadelně hudebního průvodu, který projde centrem města Karviná a pozve tak veřejnost na Hornické slavnosti. Záměrem je vytvoření tradice, na níž se budou obyvatelé Karviné těšit, stejně jako tomu je v jiných městech, kde se průvodu účastní tisíce lidí.

Můžete předvést nepřeberné množství aktivit a činností, od loutek, žonglování, umění mažoretek, roztleskávaček, dětských masek, po hudební vystoupení či akrobatické dovednosti.  Utvořte tým, zapojte se do průvodu a navíc vyhrajte finanční příspěvek pro vaši organizaci! Průvod zakončí svou cestu u podia na Masarykově náměstí, kde budou ohodnoceny nejlepší masky, skupiny masek, či alegorické vozy. Nově bude vyhodnocena i kategorie „veřejnost“, která je určena rodinám, kamarádům či jiným neformálním skupinkám, čítajících 5 a více členů.  Vyplněnou přihlášku do průvodu posílejte na e mail karneval@nadaceokd.cz nejpozději do 17. srpna 2012.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: karvina.cz

dezinformace

Co přesně je podle vás dezinformace? Nemyslíte, že by si to měl každý vyhodnotit sám? Myslíte, že pravda se pozná vždy na první pohled? Vždyť spousta věcí se prokáže až časem. To bylo třeba povyku, když byl někdo proti očkování proti covidu, protože lidi stejně neochrání a ejhle, za čas se ukázalo, ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Koupaliště je připravené otevřít o víkendu, záleží na aktuálním počasí

16:31 Mladá Boleslav: Koupaliště je připravené otevřít o víkendu, záleží na aktuálním počasí

Městské koupaliště v Mladé Boleslavi je připravené otevřít již o víkendu 15. a 16. června, záleží na…