Karviná: Ulice Prameny prochází rekonstrukcí

25.07.2018 7:36

Výstavba nové parkovací plochy v ulici Prameny je v plném proudu. Poblíž trafostanice a křížení s ulicí Víta Nejedlého bude nové parkoviště s kapacitou 36 parkovacích stání (34 + 2 ZTP).

Karviná: Ulice Prameny prochází rekonstrukcí
Foto: archív autora
Popisek: Karviná

Povrch parkovacích míst bude z plastové vegetační dlažby vyplněné kačírkem, resp. v případě ZTP míst ze zámkových dlaždic. Z betonové dlažby bude také příjezdová komunikace k jednotlivým parkovacím místům.

Současně dojde i na částečné rozšíření a opravu stávajících kolmých stání podél ulice Prameny. Počítá se s částečnou opravou chodníku, vybudování veřejného osvětlení a odvodnění nově vzniklých zpevněných ploch. Stavební práce by měly být dokončeny v průběhu letních prázdnin letošního roku.

Po dokončení parkovacích ploch bude následovat celková oprava vozovky ulice Prameny v úseku mezi kříženími s ulicemi Kosmonautů a Dačického. Opraveny budou rovněž vpusti a přípojky dešťové kanalizace. Zároveň bude opraveno stanoviště na směsný a komunální odpad a parkovací plocha před základní školou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Připomeneme se osvobození města. Radnice získá do správy pomník válečných obětí

10:28 Vsetín: Připomeneme se osvobození města. Radnice získá do správy pomník válečných obětí

Pátek 3. května bude ve Vsetíně plných slavnostních událostí. Kromě otevření nového vlakového nádraž…