Kemp Beroun hostí Den Bezpečí

22.05.2013 11:02

Bezpečnost dětí v silničním provozu bude hlavním námětem letošního Dne bezpečí. V pořadí již třetí ročník této zábavně-naučné akce se uskuteční v sobotu 15. června od 10 hodin. Narozdíl od loňska se z Husova náměstí přesune na poklidné a bezpečnější místo v areálu Kempu Beroun v ulici Na Hrázi.

Kemp Beroun hostí Den Bezpečí
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

 

Na děti i jejich rodiče tu čekají hry, soutěže a další atrakce. Děti se budou učit bezpečně jezdit na dopravním hřišti, naučí se správně používat cyklistické přilby a připomenou si zásady poskytování první pomoci.
 
Akci požádá Klub vojenských historických vozidel 2000 s městem Beroun a složkami integrovaného záchranného systému. Hasiči i policisté zde budou mít vystavenu svou techniku, předvedou i ukázky ze své činnosti, například výcvik služebních psů. Přítomní dále uvidí historickou vojenskou techniku, simulaci nárazu osobního auta nebo plavení kolového transportéru OT64. Celodenní akci završí večerní koncert skupiny Keks, který začne ve 20:00. Vstupné na koncert je 200 Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto-beroun.cz

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

7:37 Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

V období od konce dubna do druhé poloviny srpna budou probíhat stavební práce v ulici Okružní v Mařa…