Korejští specialisté na životní prostředí navštívili Prahu

08.12.2011 9:48

Delegace z Ministerstva pro životní prostředí Korejské republiky se během své návštěvy koncem listopadu v Praze zajímala i o problematiku cyklistiky ve městě a cyklodopravu vůbec.

Korejští specialisté na životní prostředí navštívili Prahu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Žižkovský vysílač

Na Nové radnici se s korejskými specialisty setkala členka Zastupitelstva hl. m. Prahy Monika Krobová Hášová, která se aktivně věnuje oblasti cyklistiky, a specialista rozvoje cyklistické dopravy odboru dopravy Magistrátu hl. m. Prahy Pavel Polák.

„Jedním z hlavních témat jednání byly GPS mapy pro cyklisty v Praze. Představili jsme od roku 2008 fungující projekt městských půjčoven kol a velký zájem projevili korejští návštěvníci také o tvorbu cyklistických tras v Praze, bezpečnost cyklistické dopravy, řešení majetkových vztahů při výstavbě cyklostezek a cyklotras a v neposlední řadě i o ceny cyklostezek, piktogramů a jiných značení," řekla Monika Krobová Hášová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.