Krnov: Výstupem podpoříme parkinsoniky

25.03.2019 14:05

U příležitosti Světového dne Parkinsonovy nemoci pořádá Parkinson klub Krnov ve čtvrtek 11. dubna Třetí tulipánový jarní výstup na Cvilín.

Krnov: Výstupem podpoříme parkinsoniky
Foto: Krnov.cz
Popisek: Krnov

Připojit se může každý – pacienti s Parkinsonovou nemocí, jejich rodinní příslušníci, sympatizující přátelé, známí i neznámí. „Účastí symbolicky vyjádříme pochopení, podporu, povzbuzení a přání všem nemocným nejen Parkinsonovou nemocí. V kostele zapálíme svíčky za ty, co už mezi námi nejsou,“ popisují organizátoři s tím, že každý účastník obdrží pamětní list a tulipán jako symbol parkinsoniků. „Porozhlédneme se po okolí a vyhovíme všem, kdo budou mít zájem o bližší informace týkající se této nemoci nebo členství v našem klubu,“ dodávají.

Sraz účastníků je ve 13.30 hodin u Střediska volného času Krnov. „Po domluvě vyrazíme ve 14.00 hodin pěšky po schodech, jiní autobusovou či vlastní dopravou. Ve 14.30 až 15.00 hodin se sejdeme u kostela Panny Marie Sedmibolestné,“ upřesňují organizátoři.

Bližší informace podá Anežka Matochová na telefonním čísle 725 258 937 nebo na e-mailové adrese agnes.matochova@gmail.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…