Krnov: Výstupem podpoříme parkinsoniky

25.03.2019 14:05

U příležitosti Světového dne Parkinsonovy nemoci pořádá Parkinson klub Krnov ve čtvrtek 11. dubna Třetí tulipánový jarní výstup na Cvilín.

Krnov: Výstupem podpoříme parkinsoniky
Foto: Krnov.cz
Popisek: Krnov

Připojit se může každý – pacienti s Parkinsonovou nemocí, jejich rodinní příslušníci, sympatizující přátelé, známí i neznámí. „Účastí symbolicky vyjádříme pochopení, podporu, povzbuzení a přání všem nemocným nejen Parkinsonovou nemocí. V kostele zapálíme svíčky za ty, co už mezi námi nejsou,“ popisují organizátoři s tím, že každý účastník obdrží pamětní list a tulipán jako symbol parkinsoniků. „Porozhlédneme se po okolí a vyhovíme všem, kdo budou mít zájem o bližší informace týkající se této nemoci nebo členství v našem klubu,“ dodávají.

Sraz účastníků je ve 13.30 hodin u Střediska volného času Krnov. „Po domluvě vyrazíme ve 14.00 hodin pěšky po schodech, jiní autobusovou či vlastní dopravou. Ve 14.30 až 15.00 hodin se sejdeme u kostela Panny Marie Sedmibolestné,“ upřesňují organizátoři.

Bližší informace podá Anežka Matochová na telefonním čísle 725 258 937 nebo na e-mailové adrese agnes.matochova@gmail.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…