Kroměříž: Infocentrum je od letoška cyklobodem

09.02.2021 9:36

Turistické informační centrum Kroměříž je sice pro návštěvníky uzavřené, uvnitř se však intenzivně pracuje na rozšiřování a zlepšování služeb, které bude „íčko“ po svém otevření poskytovat.

Kroměříž: Infocentrum je od letoška cyklobodem
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Novinkou roku 2021 je zapojení TIC Kroměříž do projektu Moravská stezka,“ řekla místostarostka Daniela Hebnarová.

S tím souvisí oficiální označení infocentra jako cyklobod nálepkou na dveřích. Ta deklaruje, že na tomto místě jsou připraveni na návštěvu cyklistů a dokážou jim i pomoci v nouzi. Podle počtu hvězdiček cyklista pozná, jakou službu může očekávat. „Prozatím máme jednu hvězdičku. Jejich počet se odvíjí od úrovně vybavení infocentra pro cyklisty,“ vysvětlila vedoucí kroměřížského TIC Veronika Ivanová.

Moravská stezka je cyklistická trasa, která spojuje Jeseníky s jižní Moravou. Začíná na česko-polských hranicích a vede podél toku řeky Moravy přes Olomouc, Kroměříž podél Baťova kanálu až do Lednicko-valtického areálu.

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český Krumlov: Na úřad s občankou v mobilu

7:04 Český Krumlov: Na úřad s občankou v mobilu

V lednu byly spuštěny eDoklady – aplikace, která v zabezpečené formě obsahuje občanský průkaz. Posky…