Kroměříž: Klienti sociálních služeb dostali mikulášskou nadílku i přání příjemných Vánoc

10.12.2021 19:44 | Tisková zpráva

Tradiční mikulášské setkání klientů pobytových zařízení Sociálních služeb města Kroměříže (SSKM) se členy vedení města Kroměříže se kvůli hrozbě nákazy koronavirem bohužel nemohlo uskutečnit, stejně jako loni. „Na naše spoluobčany v domovech pro seniory, domovech se zvláštním režimem a domově pro osoby se zdravotním postižením i uživatele dalších sociálních služeb jsme ale samozřejmě nezapomněli. Osobní návštěvou jsme nechtěli ohrožovat jejich zdraví. Ale to, že na mě myslíme, jsme jim dali najevo mikulášským balíčkem plným ovoce, dárečkem v podobě vánočního hrnečku a dopisem s přáním příjemného prožití blížících se svátků vánočních a pevného zdraví a spokojenosti v nadcházejícím roce,“ řekl místostarosta Vít Peštuka.

Kroměříž: Klienti sociálních služeb dostali mikulášskou nadílku i přání příjemných Vánoc
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Členové vedení kroměřížské radnice se za klienty sociálních služeb vydávají s mikulášskými balíčky plnými vitamínů každoročně v prvním prosincovém týdnu, aby s nimi strávili pár příjemných chvil, vyslechli si jejich názory, prosby a postřehy a sdíleli radost ze začínajícího adventu a blížících se Vánoc. „Pro naše klienty je důležité vědět, že na ně vedení města Kroměříže, v němž většina z nich mnoho let žila a žije, myslí. A ačkoliv už druhým rokem nebylo možné uskutečnit osobní setkání, jsou potěšeni drobnými dárky, a především osobním dopisem s vánočním přáním. Chtěla bych za babičky, dědečky i ostatní uživatele našich služeb poděkovat,“ doplnila ředitelka SSKM Dagmar Klučková.

Ovocné balíčky, adventní hrnečky a dopisy putovaly do Domova pro seniory u Kašny, Domova pro seniory a domova se zvláštním režimem U Moravy, Domova pro seniory a domova se zvláštním režimem Vážany, Domova se zvláštním režimem Strom života, Domova pro osoby se zdravotním postižením Barborka a klientům sociálních služeb chráněné a samostatné bydlení a sociálně terapeutické dílny Hanáček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…