Kroměříž: Starosta Jaroslav Němec přivítal první letošní miminko

05.01.2022 7:35 | Tisková zpráva

Prvním kroměřížským miminkem roku 2022 je chlapeček Tomáš Liška. Narodil se v neděli 2. ledna v 11:03 hodin jako první letošní miminko v Kroměřížské nemocnici s váhou 3220 gramů.

Kroměříž: Starosta Jaroslav Němec přivítal první letošní miminko
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

K jeho narození blahopřál mamince Petře Lejsalové také starosta Kroměříže Jaroslav Němec a při své návštěvě jí předal finanční dar, plyšovou hračku a obrovskou kytici růží. Popřál jí i miminku pevné zdraví. „Ať chlapeček dělá rodičům i starší sestřičce, kterou má doma, jen samou radost,“ doplnil Němec.

Loňským prvním kroměřížským miminkem byla holčička Karolína Mikšánková, narozená až 7. ledna, v roce 2020 se jako první nový obyvatel Kroměříže narodil 6. ledna Tomáš Hánoš. Na porodnickém oddělení Kroměřížské nemocnice se v loňském roce narodilo celkem 624 dětí, o rok dříve pak 644 miminek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Inline areál má nové ekologické vybavení

7:37 Opava: Inline areál má nové ekologické vybavení

Inline areál v sousedství víceúčelové sportovní haly v Žižkově ulici se probouzí do druhé sezony své…