Kroměříž: Technické služby nabízejí opravy aut, komunikací i úklid

13.08.2020 10:11

Kroměřížské technické služby (KTS) se po nástupu nového vedení pokoušejí sehnat nové zákazníky. Společnost, kterou stoprocentně vlastní město Kroměříž, nabízí opravu automobilů, komunikací i veřejného osvětlení a také čistící a úklidové práce.

Kroměříž: Technické služby nabízejí opravy aut, komunikací i úklid
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Rádi bychom, aby KTS nebyla v budoucnosti závislá pouze na příjmech od města. Je to jeden z úkolů pro nového ředitele Mariana Vítka,“ uvedl starosta Jaroslav Němec.

Středisko komunikací nabízí dlaždičské, zednické a obkladačské práce, řezání betonových a asfaltobetonových ploch, ruční pokládku asfaltobetonu, terénní úpravy i zajištění zimní údržby na komunikacích. U veřejného osvětlení KTS zajistí jeho montáž, opravu i údržbu, a to včetně revizí.

Anketa

Chtěli byste na území ČR nastálo vojáky USA, jak si přeje Alexandr Vondra?

6%
94%
hlasovalo: 23672 lidí

Zákazníkům společnost nabízí i čištění komunikací a prostranství zametacími stroji, přistavení kontejnerů o objemu tři, šest, devět či 12 metrů krychlových, dodávku vody do zahradních bazénů, zalévání a další práce související s údržbou zeleně či splachování komunikací a prostranství cisternou. Zajistí také vyklizení a úklid bytů, rodinných domů, kanceláří a dalších prostor.

Co se oprav automobilů týče, KTS zajistí přípravu vozidel na technickou kontrolu, a to včetně jejího provedení, opravy podvozků a brzdových systémů i drobné opravy na motorech. Pracovníci také vymění olej, chladicí kapaliny i brzdové kapaliny, výměnu a přezouvání pneumatik, sezonní prohlídky i diagnostiku vozidel.

„Při změně organizační struktury společnosti jsme zjistili, že máme dostatečné kapacity k tomu, abychom nabídli své služby v podstatně větší míře i dalším zákazníkům, ať už půjde o města či obce, podnikatelské subjekty či o jednotlivé občany. Naši odborníci jsou připraveni odvést plně profesionální práci za konkurenceschopné ceny,“ doplnil ředitel KTS Marian Vítek.

Kontakty na jednotlivé provozy:
Komunikace – František Obdržálek, tel.: 604 290 532, 571 130 174
Veřejné osvětlení – Josef Látal, tel.: 604 290 533, 571 130 176
Čištění města – Milan Podaný, tel.: 739 321 493, 571 130 175
Opravárenství – Vlastimil Sedláček, tel.: 604 290 540, 571 130 171

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…