Kuřim: Havárie kanalizace uzavřela Legionářskou ulici

14.03.2015 13:28

Tento týden byla z důvodu havárie kanalizace uzavřena ulice Legionářská v úseku před křižovatkou s ulicí Tyršova. Kvůli havárii byla stanovena objízdná trasa, která vede ulicemi Kout, Zahradní a Nádražní.

Kuřim: Havárie kanalizace uzavřela Legionářskou ulici
Foto: kurim.cz
Popisek: Kuřim, zámek.

Brněnské vodárny a kanalizace věnují této opravě mimořádnou pozornost, omezení dopravy však potrvá zřejmě až do konce dubna.

Na základě provedeného kamerového průzkumu bylo zjištěno, že stav kanalizace DN 1000 na ulici Tyršova v Kuřimi doznal havarijního stavu a z tohoto důvodu přistoupila společnost Brněnské vodárny a kanalizace, a.s. k okamžitému řešení situace a neprodleně zahájila opravu havárie.

Kanalizace byla vybudována v roce 1943 a její stav odpovídá jejímu stáří.

Práce na odstranění havárie byly zahájeny dne 9.3.2015.

Oprava bude prováděna otevřeným výkopem, z toho důvodu bude kompletně uzavřena odbočka do ulice Legionářská, od křižovatky s ulicemi Tyršova a Tišnovská (lokalita nám. 1. května).

Objízdné trasy budou vyznačeny provizorním dopravním značením.

Společnost Brněnské vodárny a kanalizace, a.s.  věnuje opravě této havárie mimořádnou pozornost, neboť je si vědoma problémů plynoucích z omezení dopravy v dané lokalitě. I přes tuto snahu bude uzavírka komunikace delší,  nejdéle však do 30.4.2015.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kurim.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

16:31 Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

Na třídě 9. května provádějí zaměstnanci Technických služeb Tábor (TST) od 2. května 2024 ošetření k…