Kyjov: Alej života pro nově narozené děti se letos znovu rozroste

04.08.2019 12:47

Alej života lemující cyklostezku spojující Nětčice s Bohuslavicemi, čítá už na sedm desítek stromů. V uplynulých třech letech je postupně vysadili rodiče a věnovali svým nově narozeným potomkům.

Kyjov: Alej života pro nově narozené děti se letos znovu rozroste
Foto: wikipedie
Popisek: Kyjov

Stromořadí se letos na podzim znovu rozšíří až o 25 stromů. A Vy můžete být u toho! Alej života 2019 je určena maminkám a tatínkům, kterým se v letošním roce narodilo či narodí miminko.
Slavnostní výsadba se uskuteční v sobotu 2. listopadu od 14 hodin a plynule rozšíří stávající alej ve směru na Bohuslavice ZDE. S ohledem na omezenou kapacitu se dostane maximálně na 25 nejrychlejších. Zájemci mohou už teď vyplnit přihlašovací formulář ZDE a ten následně přinést osobně na podatelnu v přízemí radnice, nebo ho poslat na email t.blazek@mukyjov.cz. Ing. Tomáš Blažek z odboru majetku je prostřednictvím téhož emailu (případně na tel. 518 697 473) připraven zodpovědět Vaše případné dotazy.

Stejně jako v uplynulých letech se rodiče na výsadbě budou spolupodílet částkou ve výši 500,-Kč, což odpovídá zhruba polovině ceny stromu. Technické služby následně ke každému bezplatně dodají podpůrné kůly a cedulku. Záleží na rodičích, co na ní bude uvedeno (křestní jméno a datum narození dítěte, nebo pouze iniciály a rok narození, případně krátký citát - možností je celá řada). Údržbu stromů v aleji života zajišťují pracovníci technických služeb, stejně tak náhradu, pokud náhodou některý ze stromků uschne.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín sjednotil výši úplaty za děti v městských mateřských školách

19:27 Zlín sjednotil výši úplaty za děti v městských mateřských školách

Statutární město Zlín stanovilo jednotné měsíční úplaty za pobyt dítěte v mateřských školách zřizova…