Liberec: Dopravní omezení na průtahu městem skončí ve středu

11.12.2017 17:30

Průtah Libercem bude zprůjezdněn ve středu 13. prosince odpoledne. Plánovaný termín uzavírky do začátku vánočních svátků bude s ohledem na relativně příhodné klimatické podmínky a zvýšené úsilí zhotovitele zkrácen. Rekonstruovaný úsek silnice I/35 bude přes zimní období označený přechodným dopravním značením.

Liberec: Dopravní omezení na průtahu městem skončí ve středu
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Provoz na průtahu byl omezen od začátku června kvůli rekonstrukci mostu na silnici I/35. Součástí stavby bylo rozšíření silnice o třetí jízdní pruh z důvodu vysoké intenzity dopravy. Obnovení provozu se předpokládá ve středu 13. 12. 2017 v cca 15 hodin.

Vzhledem ke komplikacím, které při stavbě vznikly a nástupu zimního období, bude úsek silnice zprovozněný na provizorní ložné vrstvě vozovky. Během zimního období bude proto na úseku snížena nejvyšší dovolená rychlost na 70 km/hod. a současně budou řidiči upozorněni na nebezpečí smyku a nerovnosti vozovky. Příští rok na jaře dojde k položení finální obrusné vrstvy vozovky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…