Liberec: Na Dny otevřených dveří zve i náměstek Jiří Rutkovský

24.09.2011 17:59

Liberečané mohli v rámci Dnů otevřených dveří liberecké primátorky, z nichž další proběhl tento pátek 23. září 2011 mezi 12. a 14. hodinou, navštívit i náměstka pro územní plánování, Ing. Jiřího Rutkovského.

Liberec: Na Dny otevřených dveří zve i náměstek Jiří Rutkovský
Foto: liberec.cz
Popisek: Detail liberecké radnice při západu slunce

I za ním je možné přijít bez nutnosti objednání předem. Zájemci jej najdou v kanceláři číslo 206 ve druhém patře historické budovy radnice. I do budoucna se náměstek bude snažit ve svém diáři plánovat dvouhodinovky pro veřejnost v koordinaci s primátorkou Martinou Rosenbergovou, aby občané mohli v případě zájmu zajít se svými dotazy či problémy za ním.

 

„Problematika územního plánování není dnes jen záležitostí projektanta a pořizovatele. To, že je ÚP schvalován zastupitelstvem, ukazuje na značný význam dohody mezi pořizovatelem, projektantem a zastupitelstvem, které hájí zájmy jednotlivých subjektů působících v území. Těmito subjekty jsou jednotliví občané, firmy, osadní výbory, developeři, správci komunikací a jiní. Vím, že nalézt shodu mezi zájmy subjektů je složité, někdy nemožné. Osobně ale považuji za potřebné být podrobně seznámen s problémy území očima občanů, kteří v problematické lokalitě (z hlediska konceptu) bydlí. Proto uvítám možnost rozhovoru o územním plánu s občany a jejich zástupci. Byl bych rád, kdyby vzájemné dohodě přispěly dny otevřených dveří na SML, kdy mne budou moci občané bez předchozího objednání navštívit," zve veřejnost Jiří Rutkovský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: liberec.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …