Liberec: Osm strážníků se dočkalo ocenění

14.12.2011 8:20

Liberečtí strážníci, které vytipovalo vedení Městské policie Liberec jako nejlépe vykonávající službu, se dočkali odměny za svou letošní práci.

Liberec: Osm strážníků se dočkalo ocenění
Foto: liberec.cz
Popisek: Detail liberecké radnice při západu slunce

Celkem osm strážníků převzalo z rukou liberecké primátorky Martiny Rosenbergové v pondělí 12. prosince medaile, které každoročně již tradičně nejúspěšnější členové liberecké městské policie dostávají.

Primátorka jim pak poděkovala za jejich záslužnou práci a popřála jim kromě dalších pracovních úspěchů i krásné prožití vánočních svátků.

V rámci slavnostního aktu v zasedací místnosti historické budovy radnice došlo i na pracovní rozhovory, kterých se mimo primátorky zúčastnili i její náměstci pro dopravu, rozvoj a technickou infrastrukturu, Lukáš Martin a pro územní plánování, Jiří Rutkovský.

Na přetřes přišla témata, na jaké potíže strážníci při své práci naráží nebo co by se ještě při výkonu jejich služby dalo ještě ve prospěch Statutárního města Liberec, a zejména jeho obyvatele, vylepšit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: liberec.cz

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …