Liberec: Průkaz cyklisty formuje mladé řidiče

20.11.2018 13:48

Do podpory dopravní výchovy se v Liberci na dětském dopravním hřišti zapojuje Krajský úřad Libereckého kraje prostřednictvím Městské policie Liberec a statutárního města Liberec.

Liberec: Průkaz cyklisty formuje mladé řidiče
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

V průběhu školního roku probíhá každodenní výuka mladých cyklistů a více jak 1400 dětí v měsících květen a červen touží uspět u závěrečné zkoušky a získat Průkaz cyklisty.

V průběhu roku 2018 byla mezi statutárním městem Liberec a Krajským úřadem Libereckého kraje uzavřena, stejně jako v předchozích letech, smlouva o poskytnutí dotace na podporu dopravní výchovy. Na dopravním hřišti tak přibyly pracovní listy, zaměřené na dopravní výchovu, reflexní prvky na oděv, dopravní pexesa, plánovací školní kalendáře. V prostorách učeben byly odborně vyčištěny čalouněné židle, při konání dopravní soutěže mladých cyklistů byla finanční podpora využita na občerstvení a vítězové oblastního a okresního kola si díky ní odnesli sportovní batohy a lahve na kolo.

Celková výše žádosti o poskytnutí dotace na rok 2018 se vyšplhala téměř na 120 000 Kč, bez DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…