Liberec otevře Nový magistrát pro veřejnost na šest hodin týdně

14.04.2020 10:43

V souladu s mimořádným opatřením prodlužuje liberecký magistrát účinnost mimořádného opatření do 30. dubna 2020 včetně. Nově od středy 15. dubna stanovuje hodiny provozu haly Nového magistrátu pro veřejnost od 13:00 do 16:00 hodin a následně vždy v termínech PO 8:00 – 11:00 a ST 13:00 – 16:00.

Liberec otevře Nový magistrát pro veřejnost na šest hodin týdně
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Do haly mohou vstoupit pouze klienti, kteří řeší bezodkladné záležitosti v souladu s platnými usneseními vlády ČR a kteří se předem telefonicky objednají na níže uvedených kontaktních telefonech.

„Halu Nového magistrátu jsme uzpůsobili potřebám současné mimořádné situace. U vstupu do budovy bude zachován řízený provoz. To znamená, že vpuštěni do haly budou pouze předem objednaní klienti v dohodnutých časech tak, abychom pro ně zajistili maximální bezpečnost. Naši zaměstnanci budou vybaveni příslušnými ochrannými prostředky,“ popisuje tajemník magistrátu Martin Čech.

Na hale budou v provozu přepážky pro občanské průkazy, cestovní pasy, živnostenský úřad, Czechpoint a registr řidičů, a to v počtu jedna přepážka na agendu. U vyvolávacího systému je zřízena provizorní zasedací místnost pro potřeby stavebního úřadu a odboru životního prostředí.

„Žádáme klienty, aby k platbě poplatků primárně využívali bezhotovostní způsob pomocí platebních karet. Nadále žádáme všechny klienty, aby ve stávající situaci zvážili nutnost osobní návštěvy magistrátu a řešili svá podání primárně písemně, prostřednictvím datové schránky či pošty a pomohli nám tak tento krizový stav rychleji zvládnout,“ doplňuje tajemník Martin Čech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…