Litoměřice: Do ankety města se zapojily téměř tři stovky občanů

22.07.2021 20:33

Celkem 275 občanů zareagovalo na výzvu města a vyjádřilo svůj názor v anketě na život v Litoměřicích. Vyhlášena byla na jaře s cílem zjistit názory lidí na kvalitu života a budoucí směřování v devíti oblastech, kterými byly bezpečnost města, cestovní ruch, podnikání, děti a mládež, doprava, kultura, sport a volný čas, sociální oblast a zdravotnictví, veřejná správa města, výchova a vzdělávání, životní prostředí a energetika.

Litoměřice: Do ankety města se zapojily téměř tři stovky občanů
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Přišlo více než sedm stovek odpovědí. „To je v porovnání s počtem předložených názorů při veřejných fórech velký nárůst a jsme za něj velmi rádi. Vážíme si zájmu občanů o život ve městě,“ konstatovala koordinátorka Zdravého města Irena Vodičková.

Nyní jsou výsledky sumarizovány a zpracovávány. V následujících týdnech budou předloženy radním a vedoucím odborů městského úřadu k dalšímu řešení a vyjádření. „Výsledky se stanou podkladem pro setkání s obyvateli, která na podzim proběhnou v dalších částech města. V opačném případě poslouží výsledky ankety pro další kolo online projednávání a hlasování,“ informuje o dalším průběhu starosta Litoměřic Ladislav Chlupáč.

Ankety probíhající prostřednictvím Mobilního rozhlasu, tedy jedné z informačních služeb města poskytované uživatelům zdarma, nahradily tradiční diskusní fóra. Ta se kvůli epidemiologické situaci konat nemohla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …