Litoměřice: Jste spokojeni s úrovní komunikace města s veřejností?

13.10.2021 20:33 | Tisková zpráva

Dnešním dnem spouští Litoměřice dotazníkové šetření s cílem zjistit, jak jsou obyvatelé města a jeho nejbližšího okolí, případně zde pracující či studující lidé, spokojeni s úrovní komunikace města směrem k veřejnosti.

Litoměřice: Jste spokojeni s úrovní komunikace města s veřejností?
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Informace šíří město Litoměřice prostřednictvím několika komunikačních kanálů, jako jsou webové stránky, tiskové zprávy, televizní reportáže, Radniční zpravodaj, televizní obrazovky umístěné již na čtyřech frekventovaných místech ve městě, v neposlední řadě pak neustále se rozvíjející sociální sítě města (FB Město Litoměřice, FB Litoměřice Srdcem, FB Zdravé město Litoměřice, Instagram litomerice_town). „Systematicky rozvíjíme i Mobilní rozhlas, jehož prostřednictvím pořádáme ankety, rozesíláme krizové či informativní SMS zprávy například o čištění ulic. Všechny tyto služby jsou pro obyvatele města bezplatné,“ vysvětlila vedoucí Odboru komunikace, marketingu a cestovního ruchu Městského úřadu v Litoměřicích Eva Břeňová.

„Jsou však informace distribuovány v dostatečné míře a srozumitelně? Dostanou se ke všem věkovým kategoriím? Jaké typy informací lidé vítají, které postrádají a co naopak považují za zbytečné? I na tyto otázky bychom rádi znali odpověď,“ poukázala na smysl šetření Eva Břeňová. Z dotazníku též vyplyne, které komunikační kanály využívá konkrétní demografická skupina. „Cílem je získat názory od zhruba tisícovky respondentů,“ dodala vedoucí.  

Sběr informací probíhá prostřednictvím on-line dotazníku umístěného ZDE. Ukončen bude 15. listopadu. „Seniorům, kteří se chtějí zapojit a nemají možnost připojit se on-line, s vyplněním pomůžeme. Stačí kontaktovat infocentrum,“ dodala Eva Břeňová. 

Analýza komunikace města Litoměřice prostřednictvím dotazníkového šetření je realizována v rámci projektu „LOKAL“ (Litoměřice Odpovědně Kvalitně Atraktivně Lidsky), který finančně podpořila Evropská unie z Evropského sociálního fondu v Operačním programu Zaměstnanost. Jeho součástí bude i Portál občana.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…